HomeNieuwsDienstenInterimVacaturesContactPrivacyverklaring
Finesse
fotobanner
Zoek in de website

Nieuws

Informatie i.v.m. Coronavirus (COVID-19)

I.v.m. het coronavirus werken wij momenteel afwisselend thuis en op kantoor. Wij zijn in principe wel gewoon op onze reguliere kantoortijden open!

Wel raden we u aan om van te voren contact met ons op te nemen indien u bij ons persoonlijk langs wenst te komen. U kunt ons altijd per mail bereiken of een voicemailbericht bij ons inspreken. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Voor het afgeven van documenten verzoeken wij u vriendelijk om deze zoveel mogelijk digitaal aan te leveren.

Mocht u toch papieren documenten hebben die u persoonlijk bij ons wil afgeven, neemt u dan eerst contact met ons op om te voorkomen dat u voor een dichte deur staat.

Tijdens uw bezoek verwachten wij dat u de voorschriften in acht neemt. Wij hebben schermen op onze balie en in onze vergaderruimtes, en handreinigingsgel.

Mocht u echter gezondheidsklachten ervaren, neemt u dan s.v.p. de gezondheidsvoorschriften in acht en annuleer uw afspraak of geplande bezoek! (De voorschriften zoals deze gecommuniceerd worden door uw arts, ministerie van Volksgezondheid & RIVM)

Wat betekent het coronavirus voor mij en mijn onderneming?

Wij kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft over wat het coronavirus voor uw financiën betekenen. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan uitstel van betaling voor belastingen, tijdelijke overbruggingsregelingen, tegemoetkomingen, kredieten en compensatieregelingen voor u of uw personeel. Schroom niet om hierover contact met ons op te nemen!

U kunt tevens informatie vinden op het corona loket van de Kamer van Koophandel, Rijksoverheid en Belastingdienst.

KvK Corona Loket
Rijksoverheid - Coronavirus COVID-19
Belastingdienst - Coronavirus (kijk voor u wat de gevolgen zijn)

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 08:30 - 17:00 uur

Vrijdag: 08:30 - 12:30 uurBezoek- en postadres

Stationsstraat 19, 6026 CR Maarheeze

0495-59 38 46

contact@finesseadministratie.nl

Algemene Voorwaarden-E-colofon-Links

© 1998-2022 Finesse B.V. - KvK 81276427 - BTW NL862036872B01